Cégünkről

Pharmico név bemutatása.

  A nagy múltú RICO kötszerművek hajdúböszörményi gyáregységének megvásárlásával a NAGÉV Kötszer Kft. 1999-ben indította el kötszergyártását Pharmico néven. A gyár kiváló lehetőségeit mutatja például az a 15.000 m2-es alapterületű gyártócsarnok, amely Kelet-Európa egyik legnagyobb steril konfekcionáló üzeme. 2008-ban a vállalkozás beolvadt a Dispomedicor Zrt.-be, megtartva specialitását, a kötszergyártást, egy külön részleget létrehozva.

  A Dispomedicor Zrt. sebészeti kötszer részlegének, a Pharmico-nak tevékenységi körét alkotja a hagyományos kötszerek, műtéti készletek, és a modern kötszer termékek gyártása. Az összeállított operációs, valamint izolációs szettjeink lehetővé teszik, hogy kínálatunk 100%-ban az összes Magyarországon található, összesen 71 kórházban jelen van. A tisztaüzemi körülmények között előállított termékeket saját autoklávunkban sterilezzük, amely Kelet-Európa egyik legnagyobb, és hazánk legnagyobb ilyen berendezése. Vállalati filozófiánk: a hazai patikák, kórházak, egészségügyi intézmények, továbbá hipermarketek és üzletek ellátása magyar gyártású termékekkel.

  A mintegy 35 éves gyártási kultúra alapját lényegében a korábbi Kötszerművek Rt. szakembereivel cégünk folyamatos fejlesztésekkel, korszerű technológiával, magasan kvalifikált szakembergárdával folyamatosan jó minőségű termékeket állít elő. Minőségügyi rendszerünk az ISO 9001 rendszerszabvány és az ISO 13485, a specifikusan az orvostechnikai cikkek gyártására külön követelményeket megfogalmazó szabvány szerint tanúsított.
  A korszerű, az Európai Uniós követelményeknek is megfelelő kötszergyártó tevékenység alappilléreit – a minőség, a megbízhatóság és a hatékonyság mellett - a következőkben határozhatjuk meg:

  •  Folyamatos termékfejlesztés;
  •  A gyártáshoz kapcsolódó értékesítési tevékenység folyamatos fejlesztése, és a magas szintű vevő szerviz;
  •  Meghatározó szerepet játszik a termék elosztása, a disztribúció, továbbá a logisztikai rendszer  hatékonysága.

  Szegett Mullpólya