Kubai Nemzetközi Vásár

  • 2011.10.31
  • Dispomedicor
  • Bookmark and Share

A Dispomedicor  Zrt. részt vett a 29. Havannai Nemzetközi Vásáron a HITA által szervezett üzleti delegáció részeként 2011. október 31. és 2011. november 5 között.  A közel 2000 céget felvonultató nagyszabású eseményen 58 ország képviseltette magát.

A Magyar Pavilont Orlando Guillén kubai külkereskedelmi és-befektetési miniszterhelyettes is meglátogatta a dr. Nagy Róza, a Nemzetgazdasági Minisztérium közigazgatási államtitkára vezette magyar kormányzati küldöttség és Deák Miklós a Magyar Köztársaság nagykövete kíséretében. A programok között egyebek mellett szerepelt egy kubai-magyar üzletember találkozó a nagyköveti rezidencián.  A Havannában tartott rendezvényen cégünk konkrét exportlehetőségekről tárgyalt a legnagyobb kubai orvosi eszközöket beszerző céggel. A kubai befektetési miniszterhelyettessel folyamatos kapcsolatban áll a Dispomedicor Zrt. a Nemzetközi Vásáron folytatott üzleti megbeszélés óta.


A megnyitó beszédet  Rodrigo Malmierca, a kubai külkereskedelmi és- befektetési miniszter tartotta.


Márián Dorina a Dispomedicor Zrt. képviselője, Dr. Nagy Róza államtitkár, Orlando Guillén befektetési miniszterhelyettes, Hidvéghi Balázs helyettes államtitkár, dr. Kerekes György a HITA elnök-helyettese (balról jobbra)Kubai diákok a Dispomedicor standjánálSebfedő párna